Veel gestelde vragen

Mail ons:

info@kapsalonlovelyhair.com

Bel ons

06-10559808

Kom langs:

Ameideplantsoen 2 Arnhem

Kapsalon Lovely Hair

Het adres voor dames, heren en kinderen

Veel gestelde vragen

Waarom is de behandeling veel goedkoper bij Kapsalon Lovely Hair?Voor de alle drie de behandelingen Betaald u nu € 45,00

( gemiddeld 4 tot 8 tintenlichter in gemiddeld 60 min.)

 

Kom gezellig met zijn twèèen en ontvang 15% korting p.p op jullie behandelingen.


Wij zijn van mening dat dat een reeële marktwaarde is voor een kwalitatieve in-office whitening behandeling. Tandartsen en tandenbleekklinieken berekenen doorgaans teveel, prijzen variërend van € 250,- tot € 450,- zijn simpelweg niet meer van deze tijd.


Wat is de minimumleeftijd voor een behandeling?

Er is geen minimumleeftijd gebonden aan de behandeling maar wij adviseren vanaf 18 jaar.


Hoe lang duurt de behandeling?

1 behandeling duurt circa 20 minuten. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn om meer dan 1 behandeling te doen. In de meeste gevallen geven 2 tot maximaal 3 opeenvolgende behandelingen van 20 minuten een optimaal resultaat.

Mocht je voor die behandelingen kiezen moet je rekening houden met 60 minuten.


Welke tandenbleek behandeling is voor mij het beste geschikt?

De Intensief behandeling staat garant voor aanzienlijk wittere tanden, wij garanderen zelfs als enige minimaal 4 tinten witter maar doorgaans worden er tussen de 6 en 9 tinten behaald en dat is echt al een wereld van verschil!

De Touch-up behandeling is alleen geschikt voor mensen die in het recente verleden (niet langer dan een jaar geleden) een bleekbehandeling hebben gehad waardoor de basis toen is gelegd en de meeste verkleuringen zijn vernietigd, de verkleuring die in de tussentijd is ontstaan is daarmee eenvoudig op te lossen.

Deze duurt 30min en kost € 20,00


Is de behandeling wel voor mijn tanden geschikt?

Iedereen met een gezond gebit komt in aanmerking om een bleekbehandeling te ondergaan, zelfs als er door de jaren heen veel aanslag aan de tanden is gehecht, kunnen wij in een consult van tevoren een indicatie geven van het te verwachten resultaat.

Aangezette, opgevulde stukjes tand (composiet), grijze/geel/blauwe (dode) tanden, witte vullingen, kronen en facings bleken nagenoeg niet mee, echter kunnen deze en andere oneffenheden zoals (witte) vlekjes in de tanden na de behandeling meer opvallen maar na een aantal dagen tot een week egaliseert de kleur van de tanden zich weer waardoor het minder zichtbaar is. Let wel: wij maken enkel de tanden aanzienlijk witter, wij dragen dan ook geen verantwoordelijkheid voor eventuele oneffenheden zoals witte vlekjes of vullingen in het gebit welke na het bleekproces tijdelijk zichtbaarder kunnen zijn.


Kan ik tijdens de zwangerschap mijn tanden laten bleken?

Wij raden af om tijdens de zwangerschap een behandeling te ondergaan.


Mijn beugel is eruit, kan ik dan mijn tanden laten bleken?

Als de beugel eruit gehaald is door de orthodontist dan kan je jouw tanden weer veilig witter laten maken bij Kapsalon Lovely Hair

Een spalkje (ijzerdraadje) achter de voortanden vormt geen enkele belemmering voor het bleekproces.

Onze ervaring is met een aantal mensen die een beugel hebben gedragen dat er door overtollig tandplak wat te lang op het tandglazuurlaagje heeft geplakt, witte vlekjes zijn ontstaan, vaak rondom de plek waar de brackets (blokjes) hebben gezeten. Deze witte vlekjes en veelal lijntjes zitten er dus al maar kunnen na de bleekbehandeling tijdelijk zichtbaarder zijn, echter na een week egaliseert de kleur waardoor de vlekjes weer minder zullen opvallen.

Ook merken wij dat niet alle orthodontisten de lijmresten van de blokjes goed hebben verwijderd waardoor ook eventuele lijmresten na de behandeling zichtbaar zijn want die bleken uiteraard niet mee.


Is het verstandig om eerst naar de mondhygiënist te gaan?

Het is natuurlijk altijd goed om je gebit te laten checken bij de tandarts of mondhygiënist maar met een gezond gebit is het niet noodzakelijk.


Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is intensief dus afhankelijk van de normale gevoeligheid van je tanden kan het voorkomen dat de tanden gevoelig worden aan het einde en direct na de behandeling. De meeste mensen voelen een zeurderige tinteling welke gepaard kan gaan met zenuwsteken, ook wel omschreven alsof je in een ijsje bijt of stroomstootjes, maar na de behandeling wordt een gel aan gebracht welke de gevoeligheid voor een groot deel zal doen afnemen. De zenuwprikkels kunnen tot 8 uur na de behandeling aanhouden maar de volgende morgen zijn deze veelal verdwenen. Overigens is de beleving zeer verschillend per persoon, zeker niet iedereen heeft er last van. Desgewenst kan er preventief vóór de behandeling een Ibuprofen worden genomen..


Wordt mijn hele gebit gebleekt?

Alleen het aangezicht wordt behandeld. Toch wordt bijna het hele gebit gebleekt danbehalve de achterste twee kiezen. In totaal worden 8\10 tanden en kiezen boven en 10 onder behandeld.


Hoe wit worden mijn tanden na één behandeling?

Er wordt door een aantal tandenbleekklinieken een veel te hoog verwachtingspatroon geschetst met reclamekreten zoals: “uw tanden tot 16 tinten witter!” Pure onzin want dit is absoluut niet haalbaar in één behandeling, reëel is een gemiddelde verbetering van 4 tot maximaal 8 tinten lichter in het gunstigste geval. Uiteraard zijn de eindresultaten afhankelijk van de conditie van het gebit en de oorspronkelijke kleur van de tanden wat genetisch is bepaald.

Een papierwitte smile is doorgaans simpelweg niet mogelijk of je tanden moeten al heel licht zijn maar wat wij zien in de media is veelal schijn, vooral in Amerika worden televisiebeelden erg makkelijk bewerkt of overbelicht om de tanden net even wat witter te maken of er worden facings aangebracht welke niet van echt te onderscheiden zijn.


Met welk product worden de tanden witter gemaakt?

Kapsalon Lovey Hair gebruikt uitsluitend de best beschikbare gel die klinisch is getest.

Mocht je vragen hierover hebben stel ze gerust.


Kan ik zelf een tint kiezen?

Nee, de kleur is genetisch bepaald en het eindresultaat is afhankelijk van de oorspronkelijke kleur van de tanden. Onze techniek zorgt er echter wel voor dat de tanden hun eigen witte kleur terug krijgen, wat een maximaal haalbaar resultaat is. De tanden worden zo wit als ze kunnen worden en aan de intensiteit van de behandeling zal het in ieder geval niet liggen.


Witte vullingen en kronen kunnen die meebleken?

Witte vullingen bleken doorgaans niet mee dus het kan zijn dat er een kleurverschil onstaat na de behandeling maar de meeste mensen vinden dat niet storend. Mocht u het verschil achteraf toch storend vinden dan kan uw tandarts de vullingen eenvoudig vervangen voor nieuwe, afgestemd op de nieuwe kleur van uw tanden.

Kronen, facings en aangezette, opgevulde stukjes en vullingen van composiet bleken nagenoeg niet mee waardoor de eigen (gezonde) tanden witter kunnen ogen na de behandeling. De tandarts kan eventueel na de behandeling eenvoudig de kleur van een nieuwe kroon, facing of vulling afstemmen op de nieuwe kleur van uw tanden.


Hoelang blijven mijn tanden wit?

Het gemiddelde is een half jaar tot 1 jaar, afhankelijk van jouw consumptie van koffie, thee, rode wijn, roken etc..  Iemand die rookt of bijvoorbeeld veel koffie drinkt zal minder langer met het resultaat doen als iemand die zuinig is op het behaalde resultaat. Geleidelijk zullen de tanden weer verkleuren maar ze zullen nog altijd lichter blijven dan de oude kleur vóór de behandeling.

Het behoud van het resultaat is afhankelijk van een aantal factoren, te weten: de oorspronkelijke kleur van de tanden, de conditie van het gebit en het consumptiegedrag.


Kan ik zonder problemen mijn tanden opnieuw laten bleken?

Ja, de methode is veilig dus wanneer je na minimaal een 3 maandenr toch weer je tanden wilt op laten frissen dan kan dat gerust. Met de Intensief behandeling is de basis gelegd, de meeste verkleuringen zijn uit de tand gehaald, echter de tanden zullen vanaf een half jaar in nihile mate weer wat verkleuren. Die geringe terugloop valt eenvoudig weer op te lossen doormiddel van een Touche-Up behandeling.


Wat moet ik doen vóór de behandeling?

Voor de behandeling moeten de tanden gepoetst zijn, wij hebben ook die gelegenheid, verder hoef je nergens rekening mee te houden..


Wat moet ik doen tijdens de behandeling?

Helemaal niets dan behalve ontspannen en je kan een folder of op je mobiel kijken ( wiffi is aanwezig) Wel is het belangrijk om de tong naar achter te houden en het speeksel gewoon door blijven slikken.


Mag ik na de behandeling weer alles eten en drinken?

Wij raden aan van te voren te eten en te drinken. Na de behandeling zeker een uur geen koude en of warme producten consumeren.

Om het resultaat te optimaliseren, de tanden bleken na de behandeling nog wat door, is het van essentieel belang om tot 48 uur na de behandeling niét te roken en rode wijn, koffie, thee, cola, sinaasappelsap, rode bietjes, worteltjes en alle andere kleurstofhoudende producten te vermijden. Om het resultaat zolang mogelijk te behouden is het verstandig om in de toekomst deze producten met mate te nuttigen.


Copyright @ All Rights Reserved