Waarschuwing

Mail ons:

info@kapsalonlovelyhair.com

Bel ons

06-10559808

Kom langs:

Ameideplantsoen 2 Arnhem

Kapsalon Lovely Hair

Het adres voor dames, heren en kinderen

Waarschuwing

Kapsalon Lovely Hair waarschuwt iedereen voor amateuristische bleekaanbieders welke door Groupon.nl en Vakantieveilingen.nl worden aangeboden.

LAAT JE NIET OPLICHTEN!!

Het is natuurlijk ook logisch dat men geen professionele behandeling kan verwachten voor een tientje.

Kapsalon Lovely Hair hanteert nog steeds realistische doch gunstige tarieven en daarvoor kan jij wel verzekerd zijn van een veilige, effectieve behandeling met het gewenste resultaat!

Je bent dus nu gewaarschuwd voor wanpraktijken bij “bedrijven” die niet gekwalificeerd zijn. Laat je niet misleiden door onmogelijk lage prijzen zoals aanbiedingen op met name Vakantieveilingen.nl en Groupon.nl want je zult gegarandeerd bedrogen uitkomen en het ergste is dat de veiligheid voor jouw gebit niet wordt gegarandeerd. Oriënteer je goed, vergelijk en verdiep je eerst in de materie alvorens je impulsief en te snel een afspraak maakt en jouw gebit laat beschadigen door een onwetend persoon. Lees eerst alle negatieve ervaringen van deze smerige omgevingen, het internet staat er vol van.

Een gebrek aan kundigheid en hygiëne heeft zeer ernstige gevolgen voor de gezondheid van jouw gebit. En van wat minder belang is dat het resultaat niet eens in de buurt komt van jouw realistische, misschien niet eens al te hoge verwachting. Kapsalon Lovely Hair is in Arnhem en omgeving de beste met prijs/kwaliteitverhouding!

.

Copyright @ All Rights Reserved